Over mij

Als kind was ik al veel met taal bezig. Ik las alles wat los en vast zat en schreef verhalen en gedichten. Ik kon echt genieten van een mooi, goed geschreven boek. Of van een gedicht waarvan ieder woord raak is. Tegelijkertijd heb ik me regelmatig groen en geel geërgerd aan het taalgebruik in boeken, brieven, folders en kranten. Al jong leerde ik dat goed kunnen schrijven niet iets vanzelfsprekends is. En dat veel mensen genoegen nemen met teksten die ‘rammelen’, of gewoon niet prettig lezen.

Mijn passie voor taal is altijd blijven bestaan. Tijdens mijn studie Nederlands aan de Rijksuniversiteit Groningen besloot ik om er echt iets mee te gaan doen. Ik heb een aantal jaren als briefschrijver gewerkt voor Briefopbestelling en heb stage gelopen op de redactie van uitgeverij Koninklijke Van Gorcum in Assen. Verder heb ik voor verschillende bedrijven (web)teksten geschreven en geredigeerd.

Het geeft mij altijd voldoening als ik een goede tekst kan afleveren. Een tekst die klopt. Of als ik een weinig inspirerende tekst van een ander kan omvormen tot een pakkende tekst. Dat kan soms al met een paar kleine aanpassingen. Wilt u weten of ik iets voor u kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een gratis offerte aan.