Hulp bij sollicitatiebrieven

Het schrijven van een goede sollicitatiebrief is niet eenvoudig. U wilt duidelijk maken dat u de meest geschikte persoon bent voor een bepaalde functie, u wilt zich ervan verzekeren dat het bedrijf waar u solliciteert niet om u heen kan, maar u wilt ook niet arrogant overkomen. Dat is best lastig. Hoe vindt u de juiste toon? Het is iets waar veel mensen mee worstelen.

Ik kan u helpen. In de afgelopen jaren heb ik vele honderden sollicitatiebrieven geschreven voor mensen. Sollicitatiebrieven waarin zij zichzelf herkenden, sollicitatiebrieven die ze zelf hadden willen schrijven, maar waar zij niet in slaagden. Mijn ervaring is, dat schrijven over een ander soms makkelijker is dan schrijven over jezelf.

U kunt bij mij niet alleen terecht voor een persoonlijke, op maat geschreven sollicitatiebrief. Voor veel functies kunt u ook een standaardsollicitatiebrief bij mij bestellen. Zo’n standaardsollicitatiebrief is zeer algemeen en daarmee prima geschikt voor open sollicitaties. Ook kunt u de standaardsollicitatiebrief gebruiken als basis voor uw eigen sollicitatiebrief. Door zelf wat kleine aanpassingen te doen, kunt u de brief persoonlijker maken.

Heeft u zelf een sollicitatiebrief geschreven, maar bent u er nog wat onzeker over? Ook dan kan ik iets voor u betekenen. Laat mij uw brief voor u redigeren. Ik kan voor u de puntjes op de i zetten. Zo weet u zeker dat uw sollicitatiebrief goed is opgebouwd, prettig leest en geen spel- en stijlfouten bevat. Erg belangrijk natuurlijk als u een goede indruk wilt maken op het bedrijf waar u graag zou willen werken.

sollicitatiebrief op maat         standaard sollicitatiebrief         sollicitatiebrief controleren

Relevante werkervaring

Logo SDU Cleaning  Logo Brief op Bestelling  Logo Profiel op Bestelling