Workshop sollicitatiebrieven schrijven

U kunt mij niet alleen inschakelen voor het schrijven van sollicitatiebrieven en cv’s, ik kan ook op locatie een workshop verzorgen waarin ik stap voor stap uitleg waaraan een goede sollicitatiebrief en cv vandaag de dag moeten voldoen. Ideaal voor bedrijven en organisaties die bijvoorbeeld wegens bezuinigingen veel personeel moeten laten gaan en die graag nog iets voor hun mensen willen betekenen.

Door uw werknemers een workshop sollicitatiebrieven schrijven cadeau te geven, helpt u ze een goede nieuwe start te maken op de arbeidsmarkt. Ik geef de workshopdeelnemers allerlei tips aan de hand waarvan ze zelf een betere, originelere sollicitatiebrief kunnen schrijven. Zo krijgen ze meer vertrouwen in zichzelf en in het sollicitatieproces/-traject.

Mijn workshops pas ik aan aan het aantal deelnemers en aan de wensen van mijn klanten. Zo is iedere workshop een workshop op maat. Heeft u interesse in een workshop over het schrijven van sollicitatiebrieven en bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op. Ik bespreek graag met u wat de mogelijkheden zijn.